14 iulie 2024

Talonete plantare ortopedice, sunt orteze corectoare de statică a piciorului

2 min read

Acele branțuri, tălpici, talonete plantare, suport ortopedic, susținători plantari, toate sunt dispozitivelor medicale și fac parte din categoria de orteze corectoare de statică a piciorului. Podologia se ocupă de studiul și tratamentul afecțiunilor piciorului, iar podologul este specialistul, care reprezintă această specializare. Un podolog poate îndruma în alegerea unei orteze potrivite pentru diformitatea pe care o are pacientul la nivelul piciorului.
Piciorul poate fi afectat de patologii ca pinten calcanean, fasciită plantară, metatarsalgii, monturi, picior plat. Orteza corectoare de statică a piciorului are rolul de a amortiza șocul în timpul mersului și a redistribui uniform presiunea, de a corecta diformitățile și de a oferi un confort sporit. Când vorbim de o diformitate mai complexă a piciorului, și tratamentul trebuie să fie complex. În acest caz, orteza corectoare de statică a piciorului este individualizată și se confecționează după forma și nevoia pacientului după un mulaj prealabil. Se poate face și o scanare computerizată a tălpilor. În acest caz se confecționează talonete plantare indiviualizate, care au funcția de a redistribui uniform presiunea pe suprafața plantară, de a corecta diformitățiile piciorului și de a asigura un confort sporit. Nu numai aceste talonete plantare care sunt confecționate după un mulaj prealabil intră în categoria de orteză corectoare de statică a piciorului, ci toate talonetele standardizate și confecționate după mărimea încălțămintelor din plută sintetică și au rolul de a susţine şi corecta piciorul plat și prăbuşirea bolţii plantare longitudinale sau transversale.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru www.atomedicalvest.ro sau întrebați specialiștii noștri din magazine.

79 thoughts on “Talonete plantare ortopedice, sunt orteze corectoare de statică a piciorului

 1. An impressive share! I have just forwarded this onto a friend who
  was doing a little research on this. And
  he actually ordered me breakfast due to the fact that I stumbled
  upon it for him… lol. So allow me to reword this….
  Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this
  matter here on your blog.

 2. Отечественный производитель продает разборные гантели на https://razbornye-ganteli.ru по адекватным ценам. Для занятий в домашних условиях – это самый доступный набор с компактными габаритами и значительной эффективностью. Продаются в полном комплекте с фиксаторами и грифами для гантелей.Отягощения сборные позволяют заниматься с любой нагрузкой. Реализуем широкий ассортимент категорий от ведущих производителей в интернет-магазине.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.