24 februarie 2024

Importanța unui tratament naturist tuse copii în loc de medicamente

2 min read
tratament naturist tuse copii

tratament naturist tuse copii

„Valoarea medicinală a plantelor este cunoscută de mii de ani. Putem alege din numeroase plante medicinale, care conțin ingrediente puternice care pot ajuta la vindecarea organismului. Și totuși, în ziua de azi preferăm să fugim la farmacii după tot feluri de medicamente chiar și în cazul unei răceli banale sau tuse la copii, în loc să alegem un tratament naturist tuse copii.
O mamă a doi copii ne-a mărturisit, că inițial avea și ea tendința de a fugi la farmacii pentru tot feluri de siropuri și medicamente, când copiii ei au început să tușească sau aveau dureri de gât. Și totuși, copiii dintr-o răceală au intrat în alta. După ce a stat de vorbă cu un medic pediatru, a aflat că medicamentele de sinteză odată ajunse în organismul copilului, vor lăsa urme sau vor creea o dependenţă, precum: vor slăbi sistemul imunitar, chiar dacă vor vindeca pe o parte, vor face rău pe alta sau în viitor, dacă vor vrea să trateze o simplă răceală cu produse naturiste, acestea nu vor mai avea putere de vindecare, corpul fiind deja „învăţat” cu medicamente.

Trebuie reţinut faptul că o răceală cu tuse dureaza între 7 şi 10 zile, indiferent dacă optăm la un tratament naturist tuse copii sau la medicamente de sinteză, nu va grăbi vindecarea. Aşadar, înainte de a trece pe medicamente vă recomandăm cu încredere să alegeți din remedii naturiste, precum:
• Mierea, ajută la eliminarea mucusului şi calmeaza gâtul iritat.
• Siropul de ridiche neagră, vindecă orice fel de tuse şi are proprietăţi imunostimulatoare.
• Siropul din muguri de brad are proprietăţi antibiotice, antiseptice şi calmante.
• Ceaiul de ceapă îndulcit cu miere este un leac „miraculos” contra răcelii, ameliorează tusea şi durerile de gât.
• Umidificatorul poate fi un ajutor pentru e evita înfundarea puternică a nasului şi ameliorarea tusei.
• Ceaiuri de cimbru, cimbrişor, pătlagină, busuioc, tei, din coji de nucă, de muguri de pin, dar şi compoturi făcute în casă şi apă pentru o hidratare adecvată.
Dacă un tratament naturist tuse copii simptomele de răceală şi tuse nu trec sau se intensifică, mergeţi la medicul pediatru, care va prescrie un tratament medicamentos.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.